Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.- 6.9.2015 Klubová výstava Praha - Džbán

11. 9. 2015

5.9.2015 Klubová výstava CAC s KV, Praha - Džbán
VCh.Dumas od Trojské skály - 11,5 roku
Třída veteránů: Výborný 1, Nejlepší veterán pes
Rozhodčí: M. A. Taborda (P)

Posudek: Eleven and a half years old in excellent condition for a ring. Enough strong massive head. Still strong Top line correct croup and tail. Good bone. Good chest and forechest. Nice eyes and expression. Very clean for the age. Correct size and proportions.

(Překlad: Jedenáct a půl let ve výborném stavu pro věk. Dost silná masivní hlava. Stále silný Top line korektní záď a ocas. Dobrý hrudník a předhrudí. Hezké oči a výraz. Velmi čisté pro věk. Správná velikost a proporce.)

6.9.2015 Klubová výstava bez KV, Praha - Džbán
VCh.Dumas od Trojské skály - 11,5 roku
Třída veteránů: Výborný 1, Nejlepší veterán pes
Rozhodčí: B. Metraux (CH)

Posudek: 11,5 jähriger kräftige Rüde, maskuliner Kopf, braune Augen mit leicht siehbare Indehaut, dem Alter entsprechend einwandfreie Rückenlinie, gut entwickelte Brustbreite und Tiefe, mit gute Winkelung der Vor – und Hinterhand, dem Alter entsprechende einwandfreie Bewegung, sehr sicheres Wesen, gepflegtes Haarkleid, ein Beispiel wie Novofundlander im Alter sehen kann, gralutations.

(překlad: 11.5 let silného samce, samčí hlava, hnědé oči mírně siehbare Indehaut, podle věku bezchybné horní linie, dobře vyvinuté šířky na hrudi a hloubky, s dobrým zaúhlením pre - a zádě, je věkově přiměřené bezchybné pohybu, velmi bezpečné, který se připravuje na vlasy šaty , může vidět příklad toho, jak Novofundlander věku, gralutations.)

Pan rozhodčí B. Metraux mi složil velkou poklonu ke kondici a vitalitě mého Dumase. Pan rozhodčí se za svou éru posuzování nidy nesetkal na výstavě s Novofundlandským psem takového věku. No měla jsem i slzičky.

fota na: http://od-albyonu.rajce.idnes.cz/5.-6.9.2015_Klubove_vystavy_Praha_Dzban/